Translate

sâmbătă, 4 februarie 2012

Si ei sunt copiii nostri!


Ziua copilului nostru,pentru unii  este un motiv de  bucurie,petrecere,cadouri,torturi si toate cele.Jucarii  si hainute noi(daca se poate musai sa fie de "firma") de care copii nu duc lipsa.Si ce-i cu asta?las' sa fie cat mai multe oricum peste putin timp vor avea aceeasi soarta(cutia de jucarii de care copiii s-au plictisit ).Azi ii rasfatam poate  ceva mai mult,le facem toate poftele ca doar e ziua copilului ,uitam insa ca astazi este ziua tuturor copiilor nu numai alor nostri,uitam  sau poate nu vrem sa ne amintim ca sunt sute,zeci de mii de copii saraci care tanjesc dupa o jucarie sau ceva dulce.Bineinteles vom spune "nu e vina mea ca  un oarecare copil e imbracat zdrenturos sau ca un altul cerseste la un colt de strada" si astfel ne vom "spala pa maini" vazandu-ne in continuare de ale noastre.Astazi si nu numai este un prilej bun de a face o bucurie unui copil aflat in lipsuri,orice lucru marunt (o jucarie,o prajiturica,o carte de colorat) ii va bucura sufletul si astfel vei face o fapta buna inaintea lui Hristos.
Fii bun  si ajuta macar unul din miile de copii cu ce poti si vei primi rasplata  pe masura  sufletului tau!

Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 
Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.
Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?
Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?
Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?
Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut." http://miculcrestinortodox.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu