• marți, 29 ianuarie 2013

    MINUNILE SFANTULUI NECTARIE




     Ne-am cutremurat in fata minunilor nenumarate pe care le-a faptuit si pe care le mai faptuieste Dumnezeu prin rugaciunile Sfantului, dar si in fata sfintelor sale moaste pline de har si izvoratoare de mir.
         Prin minuni dansul vorbeste si mai convingator sufletelor acelora care ,,cer semne”, dar si sufletelor celor care ,,cer intelepciune”, fiindca daruieste astazi cu prisosinta si una, si alta, dupa intelepciunea dumnezeiasca, cea care pe toate le randuieste spre folosul oamenilor.

            Cate au fost si minunile si tamaduirile de boli si de suferinte fara leac savarsite de Sfantul nostru Parinte! Cate si sufletele pe care prin minunile sale le-a intors spre cainta si le-a ajutat sa intre pe calea mantuirii! Cati L-au slavit, cati Il slavesc si cati Il vor mai slavi pe Dumnezeu datorita minunilor pe care, prin Harul Sau, le-a savarsit si le savarseste prietenul Sau Nectarie !
         Iata de ce inteleptii crestini s-au nevoit si se nevoiesc sa se sfinteasca, fiindca Invierea Domnului ne-a dat aceast putinta, si iata de ce lucrurile stricacioase nu-i ispitesc, ci se ingrijesc ca o data cu implinirea poruncilor lui Hristos sa-si sfinteasca sufletul si trupul si sa-si ajute aproapele, ca unii de aceeasi fire, sa se sfinteasca.
    SURSA:http://www.sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%20MENIURI/minuni.html

    miercuri, 23 ianuarie 2013

    Rețeta naturistă pentru tratamentul cancerului

    BETI ZILNIC LIMONADÃ CU APÃ SI E FOARTE BINE DACÃ SE ADAUGÃ O LINGURITÃ DE BICARBONAT.
    Lãmâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citruas medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.
    De ce nu am aflat de asta? Fiindcã existã organizatii interesate sã gãseascã o versiune sinteticã, care sã le permitã sã obtinã câstiguri fabuloase. Asa cã, de acum înainte poti sã ajutii un prieten care are nevoie, spunându-i cã este favorabil sã bea lãmâie cu bicarbonat ca sã previnã boala. Gustul este agreabil si bineînteles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.
    ªi dacã ai posibilitatea, planteazã un lãmâi (copac) în curtea sau în grãdina ta. Toate pãrþile sunt utile.
    Prima datã când vrei sã bei un suc, cere-l din lãmâie naturalã, fãrã conservanþi.
    Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost pãstrat ca sã nu punã în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii?
    Asa cum se stie lãmâiul arbore este mic. Nu ocupã mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lãmâi, lima.
    Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseste în mod normal la bãuturi, serbet, dulciuri.
    Interesul pentru aceastã plantã se datoreazã puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietãti, cea mai interesantã este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor.
    Aceastã plantã este un remediu împotriva cancerului verificatã în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbã PH-ul corpului, si se afirmã cã este de mare folos în toate felurile de cancer (notã: cancerul este produs de o ciupercã numitã Candida….si se recomandã tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat cã un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care trãiesc în mediu acid, dar adãugând bicarbonatul în limonadã se schimbã PH-ul organismului; este eficient împotriva parazitilor interni, viermilor, regleazã tensiunea arterialã mare si este antidepresiv, combate tensiunea si tulburãrile nervoase.
    Sursa acestei informatii este fascinantã. Provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirmã cã dupã mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arãtat cã distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostatã, de plãmân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat cã actioneazã de 10.000 mai bine încetinind cresterea celulelor canceroase ca si produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.
    Si ce este încã si mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lãmâie si bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sãnãtoase.
    (material primit pe mail)

    Acest subiect mai gasiti tratat si pe  http://www.schituldarvari.ro/blog/?page_id=897

    marți, 22 ianuarie 2013

    Casa copilariei

    In casa copilariei 
    As vrea sa ma reintorc,
    Sa bat acum la usa
    Incet, sa nu deranjez
    In prag apare mama,
    Eu mana ii sarut
    Si o imbratisez
    "Ce faci, esti bine?"
    Vine intrebarea ei
    Dar nu apuc sa-i raspund,
    Repede vine tata
    Apoi bunicii amandoi.
    Bucuria lor e mare,
    Ochii lacrimeaza,
    Ca si-au vazut iar fata
    Dupa atatea ani.

    In casa copilariei mele
    Eu am intrat apoi
    Si-am retrait totul
    Asa precum a fost:
    Copilaria, scoala,
    Adolescenta si prima iubire.
    Si casa copilarie iera plina
    Asa cum o stiam,
    Rasete si voie buna
    Se auzeau
    Iar eu bucuroasa eram,
    Ca i-am revazut pe toti.

    Dar usa casei nu s-a deschis.
    Inchisa a ramas
    De ce-mi curg oare
    Lacrimile pe obraz?

    http://www.cenaclu.intelepciune.ro

    luni, 21 ianuarie 2013

    Multumesc



    Cert este un lucru: exista boli! Suferim fie recunoastem, fie nu recunoastem; iar boala se poate rasfrange asupra trupului, a sufletului si chiar a mintii. Suntem intr-o continua cautare a vindecarii, dar numai atunci cand am constientizat faptul ca suntem bolnavi.

    Regret ca suntem dispusi sa cerem ajutorul Domnului numai cand avem nevoie de vindecare sau de o implinire a unei dorinte, cerand cu speranta si traind cu credinta numai in acele clipe. Nu este o rusine a cere, este o lipsa de smerenie.

    Caci, iata, suntem martorii unei noi minuni pe care Mantuitorul o face astazi "Intrand intr-un sat, L-au intampinat zece leprosi care stateau departe. Si au ridicat glasul si au zis: Iisuse, Invatatorule, fie-Ti mila de noi! Si vazandu-I, El le-a zis: Duceti-va si va aratati preotilor. Dar pe cand ei se duceau, s-au curatit". ( Luca 17, 12- 14); ne impartasim prin cuvant si calatorim in gand cu El, traim fara sa ne dam seama de bucurie, dar bucuria sporeste credinta… Toate sunt minunate si Lui Dumnezeu slava!

    Ascultarea de cuvantul Domnului nu face altceva decat sa vindece toata durerea si intristarea, sa repuna omul in starea in care poate slujii atat omului, cat si Lui. Chiar daca nu am realizat ca numai Harul Lui Dumnezeu ne ajuta atunci cand ne aflam incercati de suferinta, cred si marturisesc ca fara Mila Lui Hristos nu am putea ajunge nici pana la sfarsitul unei zile! "Fara de Mine nu puteti face nimic", fara credinta suntem orfani , fara dragoste suntem deprimati…

    duminică, 20 ianuarie 2013

    PAROHIA SFINTII PARINTI IOACHIM SI ANA























    CORUL DE COPII SYMBOL DE LA PATRIARHIA ROMANA

    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More