• miercuri, 23 ianuarie 2013

    Rețeta naturistă pentru tratamentul cancerului

    BETI ZILNIC LIMONADÃ CU APÃ SI E FOARTE BINE DACÃ SE ADAUGÃ O LINGURITÃ DE BICARBONAT.
    Lãmâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citruas medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.
    De ce nu am aflat de asta? Fiindcã existã organizatii interesate sã gãseascã o versiune sinteticã, care sã le permitã sã obtinã câstiguri fabuloase. Asa cã, de acum înainte poti sã ajutii un prieten care are nevoie, spunându-i cã este favorabil sã bea lãmâie cu bicarbonat ca sã previnã boala. Gustul este agreabil si bineînteles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.
    ªi dacã ai posibilitatea, planteazã un lãmâi (copac) în curtea sau în grãdina ta. Toate pãrþile sunt utile.
    Prima datã când vrei sã bei un suc, cere-l din lãmâie naturalã, fãrã conservanþi.
    Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost pãstrat ca sã nu punã în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii?
    Asa cum se stie lãmâiul arbore este mic. Nu ocupã mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lãmâi, lima.
    Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseste în mod normal la bãuturi, serbet, dulciuri.
    Interesul pentru aceastã plantã se datoreazã puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietãti, cea mai interesantã este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor.
    Aceastã plantã este un remediu împotriva cancerului verificatã în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbã PH-ul corpului, si se afirmã cã este de mare folos în toate felurile de cancer (notã: cancerul este produs de o ciupercã numitã Candida….si se recomandã tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat cã un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care trãiesc în mediu acid, dar adãugând bicarbonatul în limonadã se schimbã PH-ul organismului; este eficient împotriva parazitilor interni, viermilor, regleazã tensiunea arterialã mare si este antidepresiv, combate tensiunea si tulburãrile nervoase.
    Sursa acestei informatii este fascinantã. Provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirmã cã dupã mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arãtat cã distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostatã, de plãmân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat cã actioneazã de 10.000 mai bine încetinind cresterea celulelor canceroase ca si produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.
    Si ce este încã si mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lãmâie si bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sãnãtoase.
    (material primit pe mail)

    Acest subiect mai gasiti tratat si pe  http://www.schituldarvari.ro/blog/?page_id=897

    1 comments:

    http://www.regasestearmonia.ro/m9-9-91-ro-Chimioterapie-naturala-LIMONADA-BICARBONAT

    Trimiteți un comentariu

    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More