• marți, 29 ianuarie 2013

    MINUNILE SFANTULUI NECTARIE




     Ne-am cutremurat in fata minunilor nenumarate pe care le-a faptuit si pe care le mai faptuieste Dumnezeu prin rugaciunile Sfantului, dar si in fata sfintelor sale moaste pline de har si izvoratoare de mir.
         Prin minuni dansul vorbeste si mai convingator sufletelor acelora care ,,cer semne”, dar si sufletelor celor care ,,cer intelepciune”, fiindca daruieste astazi cu prisosinta si una, si alta, dupa intelepciunea dumnezeiasca, cea care pe toate le randuieste spre folosul oamenilor.

            Cate au fost si minunile si tamaduirile de boli si de suferinte fara leac savarsite de Sfantul nostru Parinte! Cate si sufletele pe care prin minunile sale le-a intors spre cainta si le-a ajutat sa intre pe calea mantuirii! Cati L-au slavit, cati Il slavesc si cati Il vor mai slavi pe Dumnezeu datorita minunilor pe care, prin Harul Sau, le-a savarsit si le savarseste prietenul Sau Nectarie !
         Iata de ce inteleptii crestini s-au nevoit si se nevoiesc sa se sfinteasca, fiindca Invierea Domnului ne-a dat aceast putinta, si iata de ce lucrurile stricacioase nu-i ispitesc, ci se ingrijesc ca o data cu implinirea poruncilor lui Hristos sa-si sfinteasca sufletul si trupul si sa-si ajute aproapele, ca unii de aceeasi fire, sa se sfinteasca.
    SURSA:http://www.sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%20MENIURI/minuni.html

    5 comments:

    multumesc SFINTUL NECTARIE PT TOT AJUTORUL PRIMIT DIN PARTEA TA .TE ROG AI GRIJA INCONTINUARE DE FICA MEA ANDREEA ORFANA DE TATAL EI,SI LINISTE IN FAMILIA ME .TU STII MAI BINE LIPSURILE MELE ,SI LUMINEAZAMI DRUMUL IN CONTINUARE,DOAMNE AJUTA.

    Sfantul tau mult iubit.Sfinte Nectarie roaga te lui Dumnezeu si pentru mine pacatoasa.

    MULTUMESC DIN SUFLET SF NECTARIE,NASCATOAREI DE D-ZEU A BUNULUI D.ZEU SI TUTUROR SFINTILOR CARORA LE-AM SIMTIT PE DEPLIN AJUTORUL INTR-O INCERCARE GREA A VIETII MELE LE MULTUMESC DI TOT SUFLETUL SI SPER SA RAMINA ALATURI DE NOI SI IN VIITOR SI IN TOATE ZILELE VIETII NOASTRE SA NE AJUTE ASA CUM AU FACUT-O SI IN ACEASTA GREA INCERCARE PE CARE SA O DUCEM CU BINE PINA LA CAPAT.D-NE AJUTA LA TOTI CEI CARE AU NEVOIE SI SE ROAGA CU CREDINTA.

    MULTUMESC DIN SUFLET SF NECTARIE ,SF PARASCHIVA ,MAICII DOMNULUI ,DUMNEZEU SI LA TOTI SFINTII CARE LE-AM SIMTIT PE DEPLIN PREZENTA IN MAREA GREA INCERCARE DE BOALA A MAMEI MELE ECATERINA CARE SPERAM SA O DUCEM CU BINE PANA LA CAPAT .DOAMNE AJUTA PE TOTI CEI CARE AU NEVOIE SI SE ROAGA CU CREDINTA

    Suntem un grup care plecam in pelerinaj in Grecia, intre 4 – 12 nov. , cu prilejul zilei Sf. Nectarie, dar nu numai (pt. ca ajungem si la Sf. Efrem cel Nou, Sf. Ioan Rusu, Sf. Spiridon, Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf. Grigore Palama, Sf. Vasile cel Nou, Sf. Anisia, Sf. Paraskevi, Sf. Efrem Sirul si Sf. Irina, M-rea Paleokastrita, M-rea Braul Maicii Domnului, Acropole, Meteora si multe altele…). Mai avem 4 locuri, 299 euro/pers. Sunt asigurate: transportul cu autocarul, cazarea, micul- dejun, calatoriile intre insule cu ferry- boat- ul. Daca este cineva interesat, pentru mai multe detalii traseu si obiective turistice, istorice si religioase, contactati telefonic pe d-na: Cristina Tenea: 0722722845

    Trimiteți un comentariu

    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More